Wednesday, June 30, 2010

sweet memoirs!!

situasi : cc dekat ngn umah... dalam keadaan yang aq sendiri pun tak tahu, nak kate happy boleh, sedih pun ade jugak, tapi marah dengan terkilan tu tak de lagi la.. duduk kat depan komputer nih teringat lak mase keluar dengan kak yati, hasmawani dan jugak ro ritu..

cerita bermula pada hari sabtu tu.. cadangan nye bermula nak pergi menonton wayang..
dengan keadaan yang tak tahu nak tengok cite apenyer, kitorang pon tonton la cerita toy story 3..
sumpah!! cerita nih best gilak!! no wonder la rating dye 9.2 over 10.. tak caye g la bukak wiki dan explore la sendiri..
lepas penat menghiburkan diri dengan tengok cerita tuh, kami pon g la lepak kat kedai makanan kat seksyen 2 yang depan dengan uitm tuh.. aq sungguh tak sangka yang akan dapat lepak dengan kak yati,owh my luvly kak yati!!
kitorang makan nasi goreng sempoi yang penting!! hahaha, btw, nasi goreng student pon ade jugak... aq memang la suke, sebab murah... hahaha...
btw, ni nasi goreng sempoi!!



ha!! yang menyemak tuh la my pumpkin hasmawani..



yang ni lak kak yati kesayangan.. kesayangan la sebab dye yang banje sume nih..
hehehhe... semoga kak yati selalu murah rezeki.., ley la banje kami lagi.. heheh
selain tuh aq dpt minum abc gak.. chantek la kot hiasan dye... kepada orang ramai, mari la datng beramai2 ke gerai abc tuh, sangat sedap!!



cam biasa yang suke sangat menyebok tuh la hasmawani tercinta.. ahaks!! oucchhh!!
hehehe dan agenda yang paling penting kitorang pegi tengok mentor 4 separuh akhir k.. memang tak dapat dibayangkan la aq pegi tengok mentor.. sebagai bukti aq pegi, aq dapat amik gamba dengan peminat setia nombor satu akak ziana kite..
hehhe



hahaha.. jangan jeles makan ati kew.. takmo2 k...
hehehe..
k la..
kepada hasmawani dan kak yati dan jugak ro as a cameraman!! rindu sangat kat korunk..
harap sangat dapat keluar sesame agy... and having fun together... miss chuollls!!