Thursday, March 25, 2010

just for her!!

situasi : kat dalam bilik komputer yang penoh dengan komputer for sure la an.. takkan penoh dengan dapur gas pulak.. skank nih lecturer tade lagi so, kite enjoy la dulu ek!! haha, dtg jew kelas bukan nk baja, tapi dok online bukak sana bukak sini dan bermacam2 agy la...

daw lame aq xmenelaah blog nih, maklum la aq terpakse bercheck-in kat spital selame due menggu, tuh yg agak teruje dapat menulis balik kat blog nih, sampai nk keletak keletuk papan keyboard nih pon daw kekok.. haha...okeyla, skank nih aq nk citer pasal sorg kawan aq yg akan aq hengat sampai bebile... name dye lintat atau nama yg diberi sejak lahir agy ialah farhana boolat... honestly, mmg aq ade kutuk dye dolooo, tp itu mase aq xknal dye, n skank nih aq br kenal sape dye yg senanye.. aq syg dye rupenye.. before dye balik umah dye tgk aunt dye yg tenat(al-fatihah) kitorg pon ade kan la satu perjumpaan yg agak2 nk rasmi kat uptown pusat pembelian makanan terhangat, sambil makan kitorg pon adekan la satu confession, tp yg besh nyer ttg confession nih bukan la cam lagu lilo tuh, nih pasal kitorg sume la.. dari situ jew sudah cukup tok aq menilai sape kah dye~! dengan melihat kesungguhan dye berckp dan meluahkan ape yg tersirat, aq terharu...

farhana nih banyak name, misalannyer ana la boolat la anamon, raksasa pon ade gak.. apatah agy gemok, bunchet dan gundut.. haha...senanyer banyak agy tp aq lupe so yg ini jew la yang aq hengat.. tp xkisah la, walopun dye mempunyai pelbagai versi name aq tetap sayang ko ana.. ko la kawan perempuan aq yang paling melekat dalam hati aq, apesal?? aq nyer pasal la nak letak sape yang dapat anugerah tuh kat hati aq.. hehe.. tak la, aq cakap camnih sebab aq rase bersalah jugak la kat dye, ini kerna aq selalu kacau dye, kenakan dye,, ala, aq wat camtuh pon senanyer aq tanak lupekan setiap detik bersama dgn dye..kehidupaan aq akan bertambah happy pabila larut malam di uptown yang indah bersama la pulak kekasih hati c ana, awie, yang merangkap besh fren aq jugak.. kitorg akan senantiase bergelak ketawa walopon sampai dada aq sesak nafas, tapi tidak mengapa, saat yang indah begitu tidak akan aq lupekan sampai bebiler..

kepada farhana yang terlibat,
akan aq dedikasi kan gambar nih untuk dikau...
sebagai bukti untuk menunjukkan dengan bahawasenyer aq sangat menyayangi ko sampai bebile, walopon ko nih dibenci kew dikutuk kew oleh manusia2 yang mmg ade hati tapi tak reti2 nak menunjukkan kebaikan dalam berkate2, jangan risau ana, aq akan senantiase berade di tepi ko, sebab kalau aq dok belakang ko tak mampu la pulak aq nk menahan bile ko jatuh, abes penyek badan aq,hahahaha.. aq akan sokong ko dalam ape jua bende yang akan dikau lakukan..




ini la gambar nye ana, a lot of pink ( your fav color) and purple (my fav color) love just only for you.. from me.. because you are my friend..
aq akan senantiase sayang kat ko ana..
sume coretan ini hanyalah unutk dye!! just for her!!
tc pals!!