Thursday, December 23, 2010

SUARA (KU BERHARAP)!!

di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu
bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya


situasi : kat cc berdekatan dengan uma kesayangan.. kali nih punye post aq nk post pasal SUARA (KU BERHARAP)!! seperti yang tertera kat atas tuh lah lirik lagu pujaan ati aq.. lalallala!! so enjoy yerk!!

Kan bagus kalau orang yang kita suka dan minat tu pon mempunyai perasaan yang sama dengan ape yang kita rasa. Alangkah bahagianye hidup!! Tapi itulah yang dinamakan dengan reality kehidupan. Sama jugak dengan semua benda yang berlaku dalam kehidupan seharian kita nih, contohnya, tunggu bas! Bile kite tak terasa nak naik bas kaler merah tuh sekarang, dan2 la banyak geyl yang lalu, senang cite senantiase ade la bas tuh di depan kanta mata kite nih, cube bile kita perlukan bas tuh, tyme tengah urgent dan nk cepat masuk ofis atau balik rumah, memang TAK la weyh!! Nak dapat satu bas pon berkurun lamenye, sampai daw bole buat konsert la kot dok nyanyi ikot lagu2 yang berkumandang dlm mp3 kesayangan.. balik pada cerita asal, jatuh cinta lagi, kali nih dengan siapa la pulak kan, siapa la yang malang sangat menjadi pujaan hatiku kini..

Mungkin pada kengkawan rapat aq sudah lali dengan perangai aq yang kerap jatoh cinta dan akhirnya kecewa merana sendiri, itulah aq.. susah mencari cinta nih!! Yang aq pelik bertambah hairannya, aq tengok budak2 zaman sekarang nih senang la pulak jatoh cinta, ke aq nih seorang yang langsung tak pandai mengayat, Nampak gayanye memang begitu la kot aq nih!! Naseb badan la katakan.. abe aq penah berpesan, jangan dok terlalu mengharap pada cinta yang kita sendiri tak pasti akan kewujudan nye.. kengkadang bercakap lagi senang dari melaksanakan nyer, nak nyer jenis cam aq nih, memang tak la!! Budak tuh sebenarnya kawan serumah dengan kawan aq, maknanyer kawan aq nih kenal dulu la ..

Nak dijadikan cerita kawan aq nih pon memang ade hati kat dak nih, bile aq dapat taw pasal tuh aq pon dok la dediam, kononyer tak ade hati la kat dak tuh, selalu jugak la aq dengar yang kawan aq nih bercerita pasal dak tuh, ape aq nk name kan budak tuh ek?? Ha!! Budak comel, hehehe.. in reality pon memang dye nih comel, jadi padan la kan name tuh dengan budak tuh.. hahaha!! Jauh di sudut hati ku yang paling dalam nih memang aq minat kat budak comel tuh, tapi ape yang aq boleh buat?? Takkan nak pintas jalan kawan aq sendiri?? Oh!! Tidak!! Tuh kes kawan makan kawan namenye.. . aq tamo la pulak tdituduh yang bukan2 oleh kawan aq sendiri, perit weyh gadoh dengan kawan yang kita sendiri dah anggap dye cm adik beradik nih..

Dek pendam punye pendam la perasaan suke tuh, aq dengan secara tibe2 nye telah mendapat idea tok melepaskan perasaan yang dipendam dan diperap berbulan lamenye tuh dengan cara aq stalk fb dye diam2.. da name pon stalking takkan la nk bagi tahu kat tuan empunya tuh pulak kn!! Haizz!! Bukak fb je mesti aq akan usha profile dye, ape benda yang aq usha ?? sah2 la gambar2 dye.. bermula dengan sedikit gambar yang dye ade jadi maken bertambah, aq pon for sure la happy dapat tengok dak comel tuh puas2.. tapi aq masih tak mempunyai kekuatan tok bercakap dengan dak comel tuh sehingga lah aq dapat tawu dari mulut kawan aq sendri yang mengatakan dak comel tuh tak suke kat kawan aq nih. Aq tak la happy bile dengar benda tuh, aq kesian jugak kat kawan aq tuh, tapi pada masa yang sama tipu la kalau aq kate tak happy,. Happy tuh memang happy jugak tapi dak comel tuh cam la nak kat aq yang serba hina dan dina nih., memang tak la weyh!! Haha dak comel nih asal dari seremban, negeri Sembilan, belajar pulak kat Uitm Melaka.. kalau nak diikotkan memang terang lagi bersuluh yang dak comel nih duduk jauh dr aq, kengkadang aq terpikir gak boleh survive ken anti kalau la ditakdirkan bersama?? Bila berjauhan nih macam2 la pulak dugaan dan cabarannya, tapi yang best boleh rindu2 selalu.. hahaha! Hurm, aq pon pening bila isu nih dibangkitkan, tak tawu nak cakap camne.....

Datang la suatu hari yang sangat mendebarkan bile dengan secara tiba2 aq mempunyai kekuatan tok bertegor sape dgn budak comel nih, jadi aq pon anta la msg kat fb dye, kebetulan dengar kawan aq tuh cakap yang dak comel nih ade nk jual kasut, aq yang sememangnya gila akan kasut nih mesti la tertarik nak pulak kasut yang dak tuh nak jual smart kn.. memang tidak akan aq lepaskan la peluang itu, dari situ lah detik manis bagi aq bermula.. so sweet!! Tapi sekarang nih aq rase dye cam tamo jual la pulak, sebab dye teros senyap tak bercerita pasal hal kasut2 tuh sampai la sekarang nih.. yer! Aq masih meneruskan aktiviti men’stalking’ fb dye setiap kali aq on fb.. mungkin dengan cara tuh je dapat aq melepaskan bebanan perasaan yang aq hadapi.. cerita ni tak mati kat situ je, aq dengan selamba badak air pegi curi number phone dak comel tuh kat phone kawan aq, Paddiyaa!! Sanggop berani mati curi!! Hahaha.. nih sume sebab dak comel tuh.. plus aq curik tuh sebab aq da terbeli hot ticket by hotlink tu, aq hengat hot ticket tuh cam topup kedit biase, ropenye tidak, dye more to call.. kepada sesape yang memang rajen mengekol orang, memang patot dapatkan hot ticket yang sememangnye tengah hot dipasaran tempatan yerk! Bermula kelmarin la iaitu pada tanggal 20 disember aq try message dye.. unbloodylievable, dye pon balas message aq dengan cara seolah2 dye kenal aq daw lame.. memang la aq terperanjat,. Then, kitorang pon message je.. kalau Tanya aq mestila aq akan cakap aq sanggop jadi teman dye maksud aq kat sini teman lelaki dye la, tp bile tanye soklan tuh pade dye, memang tak la weyh dye nak kate ye, sebab da la xkenal aq, tak tawu sangat pasal aq, sebagai kesimpulan, aq dengan dye daw bersetuju nak kawan2 dahulu.. aq harap sesangat yang suatu hari nanti aq akan dapat memiliki sepenoh hati dan jiwa dan raga dye yang setelah sekian lama aq menanti.. huhu!!

Memang dah menjadi kebiasaan orang yang sedang dilamun cinta akan senantiase berasa resah pabila kite message org terayang tu dan dye xreply balek msg kite, secara automatic la perkara2 yang tak sedap didengar dilihat mahupun dijilat hangat berkumandang dalam kepala otak kite, mestinye la!! Tipu la kalo ade orang tak percaya benda tuh, sama la jugak dengan aq, aq pon akan berpikir aq anta message yang salah ke?? Dye marah ke?? Dye tak suke aq da kew?? Dan bermacam2 lagi lah yang kurang elok!! Haizz!! Kawan aq ade pesan tak payah nak beriya sangatlah dalam perhubungan nih!! Sebab nanti yang kecewa bukan orang lain, diri sendiri jugak.. bile teringat pesan tuh baru aq rase betol jugak, nih nanti aq punye sayang bagai nak rak meja dan rak kasut, si dye wat tak tawu je, malah yang paling tak boley belah dye ade teman lain.. urghhhh!! Cakap pasal teman lain nih, aq awal2 lagi da pesan kat dak comel tu, kot2 la tetibe suatu ari nanti dye terjumpa soulmate dye yang kemungkinan besar jauh lagi kacak, kaya, baik n watserevah, please just let me know!! I know it will hurting me a lot, but what can I do?? Its happen already, but I hope too it will NEVER happen..LOL!! aq nak bagi tahu kat semua orang yang membaca blog aq nih dengan bahawasanya aq memang sayangkn dye, sebagai bukti aq da tade berniat pon nak pasang lain, nk menggatal dengan orang lain sebab aq daw jatoh cinta dengan dye.. huhu.. hanya dye saje yang bertakhta kat dalam jiwa sanubari aq nih.. dan kata2 azimat nih memang aq tujukan khas tok dye yang tercinta..

I just want to see you when u r all alone
I just want to catch u if I can
I just want to be there when the morning like explodes
On your face it radiates I can’t escapes
I love you till the end

I just want to tell you nothing you don’t want to hear
All I want is for you to say
Why not you just take me where I’ve never been before
I know u want to hear me catch my breath
I love you till the end

Yeah I love you till the end.. tapi aq tak harap pon yang dye akan baca blog aq nih!! Sebab aq tak pernah cakap pon kat dye yang aq ade blog tempat untok aq mencurah kan luahan hati aq yang terpendam.. pon boley kalo ade orang nak panggil aq ni jiwang, aq tak kesah pon, sebab ini yang aq rase, aq alami dan aq segalanya… okey la, sampai sini jew la aq meluahkan ape yang tersirat birat lirat dalam kepala hot aq nih.. lega rasenya da tulis semua nih!! Kepada pembaca aq ucapkan merry krismas semua dan selamat tahun baru 2011.. kepada yang Muslim tuh berpada2 la nk celebrate perayaan tuh, tak payah nak beriye2 sangatlah!!
Have fun pals!! Love chuolls!!

-azwan golding-

Wednesday, June 30, 2010

sweet memoirs!!

situasi : cc dekat ngn umah... dalam keadaan yang aq sendiri pun tak tahu, nak kate happy boleh, sedih pun ade jugak, tapi marah dengan terkilan tu tak de lagi la.. duduk kat depan komputer nih teringat lak mase keluar dengan kak yati, hasmawani dan jugak ro ritu..

cerita bermula pada hari sabtu tu.. cadangan nye bermula nak pergi menonton wayang..
dengan keadaan yang tak tahu nak tengok cite apenyer, kitorang pon tonton la cerita toy story 3..
sumpah!! cerita nih best gilak!! no wonder la rating dye 9.2 over 10.. tak caye g la bukak wiki dan explore la sendiri..
lepas penat menghiburkan diri dengan tengok cerita tuh, kami pon g la lepak kat kedai makanan kat seksyen 2 yang depan dengan uitm tuh.. aq sungguh tak sangka yang akan dapat lepak dengan kak yati,owh my luvly kak yati!!
kitorang makan nasi goreng sempoi yang penting!! hahaha, btw, nasi goreng student pon ade jugak... aq memang la suke, sebab murah... hahaha...
btw, ni nasi goreng sempoi!!



ha!! yang menyemak tuh la my pumpkin hasmawani..



yang ni lak kak yati kesayangan.. kesayangan la sebab dye yang banje sume nih..
hehehhe... semoga kak yati selalu murah rezeki.., ley la banje kami lagi.. heheh
selain tuh aq dpt minum abc gak.. chantek la kot hiasan dye... kepada orang ramai, mari la datng beramai2 ke gerai abc tuh, sangat sedap!!



cam biasa yang suke sangat menyebok tuh la hasmawani tercinta.. ahaks!! oucchhh!!
hehehe dan agenda yang paling penting kitorang pegi tengok mentor 4 separuh akhir k.. memang tak dapat dibayangkan la aq pegi tengok mentor.. sebagai bukti aq pegi, aq dapat amik gamba dengan peminat setia nombor satu akak ziana kite..
hehhe



hahaha.. jangan jeles makan ati kew.. takmo2 k...
hehehe..
k la..
kepada hasmawani dan kak yati dan jugak ro as a cameraman!! rindu sangat kat korunk..
harap sangat dapat keluar sesame agy... and having fun together... miss chuollls!!

Thursday, April 15, 2010

present + kfc!!

situation : in lab after struggling in presentation, and for sure i'll try to be a good presenter but i cant coz am not a good presenter lol...

i just have to say a few words only, and its easy for me but its hard to get higher score when compare to the rest of the members.. but i had tried my best.. haha..
eventhough, i havent read the contents before the present tyme.. i dont know actually what to say when am stand in front of everybody, what can i do is just read the story from the slide.. its easy an??

today is friday and there is no class, i realie want to eat kfc but there is no one who able to joint me go to kfc!! sad!!
present + kfc = starving golding!!
tc pals!

Friday, April 9, 2010

Dilema!!

situasi : dok melalak nyanyi sume lagu yang kununyer medley la nih.. kat bilik ro lak tuh, maklum la baru pas test its td.. tuh yang agak mereng sket nih..

skank jam menunjukkan pukul lime petang, dan aq berada di dlam dilema nak pegi kew x??
ceritanye aq dpt jemputan g mkn kat uma sorg dato' yang sangat dipujai ramai nih.. tp aq annoy gile kat dye, nk kate benci tuh xla.. tp xberapa suke la ngn pangai dye.. mase ade sejam jew lagi tok aq wat decision.. nk pegi kew x?? kengkwan lak sume tuding jari kat aq, kalu aq pegi dorg pon nk folow, kalu xg lak dorg pon xnk pegi... kalu sume xnk pegi t aq takot ade konflik len lak yang akan muncul.. maklum lah mulut manusia an, mane bole tutup nyer.. akan ade jew cite2 yang boleh menjatuhkan maruah org len... so, cne skank nih??

maseh dalam dilema!!
tc pals,.

Saturday, April 3, 2010

Benci Kew Dendam?? Persoalan!!

situasi : kat satu bilik yang terletak di istana pendidikan di puncak alam.. ala, uitm puncak alam la.. senang!! nak berkias2 pulak!! ko hengat ko tuh chantek sangat.. voguez taw!! skank nih memang aq sangat berhangen, kalu nak diikot kan nak jew aq maki sume fukiss yang berkenaan yang menyebabkan aq hilang mood...

berdasarkan ape yang aq citer kat atas, memang betol aq skank nih sebenarnye tengah bengang dan panas jugak dengan ape yang terjadi kat keadaan sekeliling aq nih tapi aq tak ley nak wat pape, ape yang aq cube nak lakukan skank nih saba jew lah dengan dugaan yang Maha Esa turunkan kat aq nih.. kalu boleh aq tanak kecewakan hati sesape malah menyakitkan hati orang, kerna aq tawu bile hati kite yang kecil nih disakiti, akan terasa kesakitannyer sampai bebila yakni sampai suatu masa yang kite sendiri pon tak tawu... aq tanak la orang2 yang aq sayang disakiti hatinya..

tapi ape yang berlaku skank nih, aq telah menyakitkan hati due orang yang amat aq sayang... mesti korang tertunggu2 ape senanye yang terjadi dalam hidup aq skank nih an.. okeyla!! citer dye camnih, aq dan beberapa kengkawan aq ditugaskan untuk melakukan satu pojek yang boleh lah dikatakan agak bermakna dalam hidup aq dan itulah tujuan nyer kami sume nih datang menetap dekat puncak alam nih.. ape pojek nyer biarlah rahsia, biarlah aq saje yang tawu.. cume ape yang aq nak luahkan nih ialah mengenai sikap sesetengah manusia yang tanpa segan silunye menyakiti hati orang len...

memang setiap manusia mempunyai cara mereka yang tersendiri, tapi takyahlah sampai nak sampaikan sesuatu benda pon perlu berkias yang kononyer kami nih tak paham la.. ape hengat kami nih BODOH cam lembu?? kalo daw desperate sangat suh jew dorang buat, kenapa nak mintak kami yang buat pulak.. aiyooo!! tensen taw bile kak kiah jiran sebelah aq denga pasal nih, dah la tanak bawak pojek kami, k fine kami boleh bertolak ansur, dan secara tetibenye pulak tanak gune name kami jugak, WTH!! kalu daw macam tuh bek sesiang agy cakap nak amik kumpulan dorang jew.. hmmm!! kepada pembaca2 sekalian, mungkin ade yang tak paham ape bende yang aq merepek kat cni, aq bukan ape, aq skank nih cume nak luahkan bende nih jew sebab aq rase maken aq pendam bende nih maken aq tak tenteram, so dengan cara nih la aq meluahkan ape yang terpendam kat dalam kepala otak aq nih..

skank nih aq tak tawu nak wat per, sebab ahli kumpulan yang len sume daw berdengkur dan ade yang berada dialam fantasi yang mereka sendiri jew tawu fantasi ape yang sedang dimimpikan.. ape yang aq arap sangat skank nih semoga cepatlah masa berlalu, supaya aq tidak perlu lagi menjadi orang len menyamar semata2 nak menyorokkan ape yang tersirat kat dalam benak fikiran aq.. aq pernah jugak terlintas kat pale otak agar kumpulan kami kalah, tapi aq sebagai salah satu ahli nyer yang berada di alam yang realiti nih tak nak la pulak benda seperti itu terjadi.. ape yang aq khuatirkan sangat skank nih pasal perasaan seseorang nih bile dye dapat tawu yang anak buah dye nih tak dapat ape yang dye ingin lakukan!! memang kalu aq berada di tempat dye pon aq akan rase sangat kecewa, tapi ape jew yang aq mampu lakukan?? berharap agar keajaiban berlaku??

Persoalannyer skank nih perlu kew aq nak Benci atau nak berDendam dengan fukiss-fukiss yang telah membuat orang yang aq sayang nih kecewa??
aq rase sangat bersalah pade mereka2 yang secara tak langsung terlibat dalam permasalahan nih...
aq yang senantiase tak lepas dari masalah nih berharap sangat kepada fukiss2 nih berubah la daripada asek menyakiti orang k..
kesimpulannyer skank nih aq tamo lah nak Benci Kew Dendam dengan korang sebab aq tawu manusia tak sempurna!!
skank nih pon jam daw menuding jari2 nyer ke angka 3.23 pagi, jadi aq rase aq patot berhenti la jap dalam sesi meluahkan perasaan nih.. semoga kite sume dapat yang terbek..
tc pals!!

Thursday, March 25, 2010

just for her!!

situasi : kat dalam bilik komputer yang penoh dengan komputer for sure la an.. takkan penoh dengan dapur gas pulak.. skank nih lecturer tade lagi so, kite enjoy la dulu ek!! haha, dtg jew kelas bukan nk baja, tapi dok online bukak sana bukak sini dan bermacam2 agy la...

daw lame aq xmenelaah blog nih, maklum la aq terpakse bercheck-in kat spital selame due menggu, tuh yg agak teruje dapat menulis balik kat blog nih, sampai nk keletak keletuk papan keyboard nih pon daw kekok.. haha...okeyla, skank nih aq nk citer pasal sorg kawan aq yg akan aq hengat sampai bebile... name dye lintat atau nama yg diberi sejak lahir agy ialah farhana boolat... honestly, mmg aq ade kutuk dye dolooo, tp itu mase aq xknal dye, n skank nih aq br kenal sape dye yg senanye.. aq syg dye rupenye.. before dye balik umah dye tgk aunt dye yg tenat(al-fatihah) kitorg pon ade kan la satu perjumpaan yg agak2 nk rasmi kat uptown pusat pembelian makanan terhangat, sambil makan kitorg pon adekan la satu confession, tp yg besh nyer ttg confession nih bukan la cam lagu lilo tuh, nih pasal kitorg sume la.. dari situ jew sudah cukup tok aq menilai sape kah dye~! dengan melihat kesungguhan dye berckp dan meluahkan ape yg tersirat, aq terharu...

farhana nih banyak name, misalannyer ana la boolat la anamon, raksasa pon ade gak.. apatah agy gemok, bunchet dan gundut.. haha...senanyer banyak agy tp aq lupe so yg ini jew la yang aq hengat.. tp xkisah la, walopun dye mempunyai pelbagai versi name aq tetap sayang ko ana.. ko la kawan perempuan aq yang paling melekat dalam hati aq, apesal?? aq nyer pasal la nak letak sape yang dapat anugerah tuh kat hati aq.. hehe.. tak la, aq cakap camnih sebab aq rase bersalah jugak la kat dye, ini kerna aq selalu kacau dye, kenakan dye,, ala, aq wat camtuh pon senanyer aq tanak lupekan setiap detik bersama dgn dye..kehidupaan aq akan bertambah happy pabila larut malam di uptown yang indah bersama la pulak kekasih hati c ana, awie, yang merangkap besh fren aq jugak.. kitorg akan senantiase bergelak ketawa walopon sampai dada aq sesak nafas, tapi tidak mengapa, saat yang indah begitu tidak akan aq lupekan sampai bebiler..

kepada farhana yang terlibat,
akan aq dedikasi kan gambar nih untuk dikau...
sebagai bukti untuk menunjukkan dengan bahawasenyer aq sangat menyayangi ko sampai bebile, walopon ko nih dibenci kew dikutuk kew oleh manusia2 yang mmg ade hati tapi tak reti2 nak menunjukkan kebaikan dalam berkate2, jangan risau ana, aq akan senantiase berade di tepi ko, sebab kalau aq dok belakang ko tak mampu la pulak aq nk menahan bile ko jatuh, abes penyek badan aq,hahahaha.. aq akan sokong ko dalam ape jua bende yang akan dikau lakukan..




ini la gambar nye ana, a lot of pink ( your fav color) and purple (my fav color) love just only for you.. from me.. because you are my friend..
aq akan senantiase sayang kat ko ana..
sume coretan ini hanyalah unutk dye!! just for her!!
tc pals!!

Wednesday, February 24, 2010

bowlink!!

situation : kat bilik kwn.. dok layan org berchating... sambil download video2 yang berkaitan dengan boling, kononnyer nak belajar pasal boling nih la... sambil tuh halwa telinga aq nih disajikan pulak dengan nyanyian yang tah pape tah, dok menjerit, memekak macam nak terkeluar anak tekak, kalau boleh keluarkan isi2 perut semua tuh pon, penyanyi2 handalan nih nak buat kot...
tapi tidak mengapalah, dek kerna aq menumpang bilik nih kan, so mahu kew tidak mahu terpaksa telan lah...

balik kepada topik yang seperti tertera kat atas, disini saya ingin berkongsi cerita disebalik nyer perkataan ituh, ceritenyer begini...
tadi balik jew dari jawab test 1 kalkulus ( merangakap subjek paling disukai) haha, aq pun pulang lah kebilik ro, selepas beberapa saat aq dok menghadap laptop namek nih aq pon menggatal la nak download video bowling.. dalam dok penoh keasyikan mengdownload tuh datang la seorang kawan aq yg digelar tapa si magician, nampak la dye benda2 yang dok aq saksikan penoh asyik tadi, tidak la pula aq sangka yang si tapa nih pon dok berminat dengan permainan yg paling aq gemari ini... jadi, kami pon telah mengaturkan satu perlawanan persahabatan di antara kami berdue... hahaaha..
tapi ape yang aq pasti cam aq akan kalah jew.. haha... sebab si tapa nih tersangatlah terserlah kehebatan nyer... aq pon daw semakin cuak nih, huhu..

dok aq beriye iye cerita nih macam lah perlawanan tuh akan dilangsungkan esok pagi..
haha.. padahal hujung minggu nih.. verangansla chuolls!!


Monday, January 11, 2010

aq azwan!!

lame gile xupdate bnde nih, rase cm xlngkap lak idop... so sperti besa,
situation : kat dlm bilik t2115(mehla jenguk2), smbil baring ats tilam menunggu ro untuk mmbg blk phn sbb nk upload gmba aq yg super duper ensem nih.. huahuahua chihuaha beverly hills!! kat dlm mespes..

senanye mlm td pon aq ley wat nih, tp dok sebok ngn gamba2 VS la, gamba cover depan buku la..tuh yg tergendala sekejap aktiviti nih... tah knp tah, ngn rerase tetibe jew aq mmg minat gile model2 yg dikeluarkan oleh VS nih, dorg nih xdek lawo mane pon tp dek kerna aset2 yg mereka nih sume ade kot yg mnyebbkan aq nih mmg gile kat dorg, angel pertame yg aq minat tahap cipan adalah 'Emanuela de Paula'


chantek x?? agy chantek dr c chantek-chantek kat lua sana an.. hahahaha
seterusnye adalah 'Arlenis Sosa Pena'


angel yg seterusnye nih aq suke bebeno.. comel jew... muahaha!! nm dye 'Chanel Iman'


gamba nih aq petik dr Bernama dan GAP... ms gamba nih diamik, aq la yg dok sebelah jurugmba tuh, punye la ekcited!! ta bole blah...
asek yg berkulit chantek jew, yg kulit cerah melepak tade kew yg aq minat?? eh3!! bek2 sket dik nun!! ade jew k.. nm dye lak aq kasi 'Rosie Huntington-Whiteley' ha!! amik ko, ko sbut la cne pon yg ko nk.. tuan badan ny xdenga pon..


slen c gadis manis yg tampak cntik dan berseri nih aq minat jugak kt kk ala, 'Karolina Kurkova' yg ade berlakon kat cite pujaan rmi G.I.joe.. wah!! aq mmg tabik spring kat kk nih, walopon bape saat jew la dye nih berlakon.... xkire aq ttp tabik..
huhuhuhu



aq nih tade model laki kew yg diminati... hehehe... dun wori, msti adenyer la... dye nih sorg hairstylist pad asalnye.. keje kat uk dlu sblom dye dtg blk malaysia, sesampai jew kat malaysia tros jd model sambilan dan smbil tuh jd host kat tb...
dye pna jadi host 8tv quickie ngn jd host kt astro supersport... slen tuh dye nih pna berlakon filem 'Pisau cukur' dan kes dye nih same jew la cm kk td tuh, berlakon bape scene jew... dan 4 sure la aq eksited agy... hahaha... dan beliau yg dimaksdkn adalah 'Henry Golding' henry golding yg sgt diminati...hehhe...



aq xtawu la nape aq minat depa sume nih...
tp yg pasti aq mmg gila la kt dorg nih...
ape aq merepek nih pon aq xtawu ...
smpi disini jew la hasrat2 yg telah disampaikn.. miss someone..
kuikuikuik!!! k chow pals!!