Wednesday, September 9, 2009

huraian kesah aq..

situation : skank nih aq baru lpas test qmt 200...
statistik.. fuhh!! selamat senang.. bole la tahan...
mana xtahan nyer, bole sempat nk xerox orgnyer kn.. ngah3!!!
seb bek xkantoi ngn lecturer...
kuikuikui..

ok2 thats not the point, ape yg aq nk cite skank nih pasal sorg kwn aq nih, nm dye lin tat..
dak lin tat nih ok, tersangat lah ok..
tp yg menyebabkn aq xtahan ngn dye nih ialah dye suke sgt amik ati ngn ape yg org ckp kat dye..
aq tawu la mmg daw lumrah org akan amik ati bile org ckp pasal diri kite, tp xla melampau tahap cimpanzi... sumpah!! annoying gilew..
mcm tadi, aq jaz nk memen jew, ala, bukan aq sorg jew yg ade kat ctu, kengkwn dye pon ade gak, nk dijadikn citew kitorg yg sengal2 ubi nih pon menyakat la dye (mksd aq kenakan dye la) jaz nk menghiburkan ati yg lara stelah jwb test ngn esok nyer ade quiz agy.. owh man!!
so tired.. then dye pon emo n dye ckp :

'yela, aq seda sape diri aq ni kan, xdek org pon nk backup aq, sume spakat nk kenakan aq, aq tawu aq ni xchantek, xcomel.. yela2..'

owh gosh!!
wat the hell is dat?? daw tuh asek ckp bnde yg same berulang2 kali, reaksi aq pon tros diam jewla.. dlm ati ckp cm mls jew nk lepak ngn dye agy, tp bile pk dye kwn an... kunun nyer nk jadi kawan dunia akhirat.. erk!!! huhu.. ( jaat lak aq )
so, nk xnk aq terpakse la menghadapi situasi itu again n again n again...
hah!! one more thing dye ni, dak lin tat nih suke sgt nk membuat konklusi kat org, ala senang cite suke sgt nk menyebok hal org la.. cth td la, dye nmpak kelibat kaum kerabat dye ngah dating ngn sorg awek mn tah, aq pon xberapa nk hengat, maklum lah xpenting pon dlm lipatan sejarah aq, yg kwn aq si lin tat ni bole lak dye mara n hamper2 nk gado pasal ape?? ha!! kalu korg nk tawu dye gado pasal kaum kerabat dye tuh dating ngn awek... aiyoo!!! xkn la kaum kerabat dye tuh nk dating ngn laki lak?? kan kew daw jd bnda lain t... uish!! maksiat2...
hahahaha...

hurrmmm!! skank nih aq daw xtawu nk membebel apew.. nk tido mate aq xmengantuk agy nih... nih dok terpk ape la yg akan aq jadi bile da bsa t, ala, cm la skank nih aq kecik agy.. huhu!! mmm.. adakah aq akan menjadi sorg pilot yg ensem agy kacak bergaya? (bunyi cm daw lari jauh jew) ataupun aq akan menjadi sorg doktor pakar buah pinggang yg punyai spek setebal 4 setengah inci?? ( nih lagi super jauh)..
hah!! konklusi, kite tunggu jew la ape yg aq akan jadi..
wokah la, sampai disini sahaja hasil nukilan saya... LOL!!